"I typed my life because I don't want to forget each moment. I'm Nurul Hidayah, 20. Muslimah. Malaysian
They don't even know that somehow words can be more hurt than bullets."

Sunday, April 10, 2011

Im losing one of my baby :(

dear bloggy , 

sumpah sedih sgt skrg neh :'( haih , dah laa kanda baru jeh bgtahu yg dia nak pegi shah alam for 2 days . lama tuh . ada hal katanye . em , ntah laaa :'( kanda , jgn nakal2 kat sana nnt ok ? dinda mesti rindu sgtsgt kt kanda . ylaa , sejam tuh bagaikn sehari . kalau 48 jam ? perghh , dah mcm sebulan lebih dah tuh . gila tak snggop :( i'll be missing you kanda ..


ok , back to our main story ok ? em , dido tak tahu knp . lately neh , dido rasa mcm semua org nak jaohkn diri dr dido . susah laa . everytime dido hang , L bukannyee lepak dgn dido . alsan dia : "aku taknak lah kacau kau dating dgn Iman" em , itu jla yg dia akan ckp . kalau A pula , setiap kali hangout , dia mesti sibuk dgn kwn2 dia yg laen . lepas tuh  , bila blek , mesti tak inform langsung dkt dido . terasa mmg la terasa . bestie kott . spe tak terasa kalau kena mcm neh . dido bkn nak kutok dorg or what . dido just tak tahu nak ckp dgn spe lg . selalu dido mesti share dgn dorg . tp skrg , takan dido nak share benda neh dgn dorg pula . haihh , dido tak tahu nak ckp mcm mana . setiap hari dido rasa , makin lama , makin jaoh dorg dr dido . dido rasa alone . mcm dorg dah tak perlukn dido lg haa :'( sedih nyeee . dorg everything buat dido . tak snggop lah kalau nak hilang dorg . dido tak tahu salah apa yg dido dah buat sampai dorg berubah mcm neh sekali . ktorg kwn bknnyee baru bpe hari . dah nak dkt bertahun2 . 

everyday , mcm2 persoalan timbul kt kepala neh . dorg dah benci kt aku keh ? dorg dah bosan kwn dgn aku keh ? aku neh kolot sgt keh smpai dorg nak jaoh dr aku ? apa yg aku dah buat ? huh , mcm2 kott . bknnye dido tak pk . mungkin korg nampk dido okay jeh , tp dlm hati neh , gelisah tak tentu masa . ada jeh benda nak difikirkan . lagi2 kalau pasal kawan2 neh . dido tak suka nak gadoh2 or nak masam2 muka . tlg lahh . ya Allah ! kembalikan lah kwn2 dido . dorg bukan mc neh dulu . mungkin dido pun ada salah juga . tp dido janji , dido akan cuba buat apa jeh utk baiki semua neh blek . i promise to myself and kpd sesiapa yg sudi mendgr luahan hati dido neh .