"I typed my life because I don't want to forget each moment. I'm Nurul Hidayah, 20. Muslimah. Malaysian
They don't even know that somehow words can be more hurt than bullets."

Monday, November 29, 2010

Kawan ?

haih, kawan skrg ada mcm mcm . ada yg kata kita neh bukan kawan dia, tp dlm hati syg . ada yg kata kita neh kawan dia, tp bila dia susah je . ada juga yg kata kita neh kawan dia sbb dia nak tumpang senang kita . tp yg paling bahaya, ada yg kata kita neh kawan dia, tp kat belakang buat perangai mcm haram . haa, bahaya kan kan ? itu juga lah yg dido kena skrg neh , kotrg kawan dah lama . dido syg sgtsgt kat dia . dido dah anggap dia mcm family dido juga . tp ini yg dido dpt . backstabbers ! haih, budak budak . jgn ingat kau dah hot sgt laa . kau fikir balik eh, spe yg bwk kau kuar ? aku juga . spe yg bagi pinjam duit, bila kau takde duit? aku juga . spe yg pinjamkn bahu bila kau nanges ? aku juga . aku punya la susah pyh jaga kau selama neh, tp ini kau buat? kau tikam belakang aku . kau buat cerita pasal aku . kau kata kau neh kaki tipu la, perampas laa , suka kebas duit org laa . haih, itu semua takde kat aku, tp ada kat kau tahu . seteruk2 aku pun, aku tak pernah menyusahkan hidup org laen . aku usaha sendiri . aku bukan mcm kau yg suka menyusahkn hidup org laen . at least aku tak malukan mak bapak aku sendiri . kesian kat family kau kan kan . penat dorg besarkan kau , ini yg kau balas . kau tuh islam, buat cara org islam lah . tak pyh nak barat sgt . sampaikn boyf org laen pun kau sapu . dah la player . jgn ingat aku tak tahu mcm mcm pasal kau . kita kawan dah lama babe .aku tahu semua .mcm lah kau tak pernah share pape dgn aku . mcm mcm kan kan ? fyi, semua ex kau, fuck gila kat kau kott . yla, penipu besar kan kan ? asyik tipu duit org je, spe tak bengang . haha :D dah la wehh, dr aku mencacatkan blog aku neh tulis pasal kau, baek aku geak dulu . oke sayang :) byee <3